Ágaprító

A tavaszi és őszi metszési munkák során nagy segítséget nyújt a keletkező nyesedék kezelésében egy ágaprító gép.
A keletkezett apríték könnyedén komposztálható, felhasználható mulcsként, de megszáradva, télen kiváló gyújtós is.

Kínálatunkban megtalálhatóak a kizárólag otthoni felhasználásra tervezett, de teljesítményében teljes mértékben megfelelő Riwall elektromos ágaprítók, valamint az akár folyamatos használatra alkalmas, nagyteljesítményű, profi kategóriájú GTM ágdarálók. A GTM ágdarálók elérhetőek elektromos, benzinmotoros és kardánmeghajtású kivitelben is.

A Riwall elektromos ágaprítók kiváló minőségűek, mind a késes, mind pedig a zúzóhengeres gépek. A zúzóhengeres ágaprító ráadásul lényegesen halkabban dolgozik, mint a késes!
Mindegyik, kínálatunkban található Riwall ágaprító bíztonsági túlterhelésvédelemmel van ellátva, a 3044 és a 3044B modellek pedig hátrameneti funkcióval is rendelkeznek, ami szintén segítség esetleges ág elakadás esetén.

A holland De Wild vállalat, amely alá a GTM Professional márka tartozik, Európa egyik legrégebbi kerti technikára szakosodott gyártó és beszállító cége (1906-ban alapítva). Mindig is az igényes felhasználóknak szánt, tisztán professzionális technikára összpontosított. Az egyik első beszállító, amely bevezette az európai piacon a magas minőségű japán termékeket. Az utóbbi évtizedben a vállalat a GTM Professional márkával bővítette portfólióját, amellyel az igényes hobbi felhasználókat is szeretné megszólítani.A gépeik többségét általánosan használják a profi felhasználók is.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve