Scheppach HL 730 – 7 to hasítóerejű, hidraulikus, álló tűzifa hasítógép 230 v

270 000 Ft

ingyenes szállítás

 

Előrendelhető!

Leírás

Scheppach HL 730 – 7 to hasítóerejű, hidraulikus, álló tűzifa hasítógép 230 v

A Scheppach HL 730 ideális választás az otthoni tűzifa elkészítésére. Az új szerkezetnek köszönhetően a gép kimagasló teljesítményű és stabil még a méretesebb rönkök hasítása esetén is. Nagyon felhasználóbarát a modern indukciós motorja is, a transzportmarkolat, kerekek és alacsony súly általi egyszerű mozgathatóság, ill. a munkahenger gyors mozgása, ami által jelentősen csökken a munkaidő. A biztonsági elemek nagyon jól átgondoltak (munkaasztal szélesítés, rönktartó), így tökéletesen védik a felhasználó biztonságát. Robusztus szerkezete és Európa legnagyobb rönkhasító gyártójának szervizháttere hosszú élettartamot garantál. A gép könnyedén birkózik meg a különböző, 10-55 cm közötti, hosszúságú rönkökkel. A rönkhasító használható, külön tartozékként vásárolható feszítőékkel, vagy négyvállas hasítóékkel is. Ezek nagy segítséget nyújthatnak a keményebb, vagy hosszabb rönkök hasítása esetén. A Scheppach kiválóan átgondolt technológiája mindig időt és pénzt takaríthat meg az Ön részére. Ennek alapja a 17 cm/s visszaállási sebesség és a Vario Rendszer, aminek köszönhetően egyszerűbben és pontosabban állíthatja be a munkahenger szükséges munkahosszát, attól függően, éppen milyen hosszú rönköt hasít. A harmadik nagy előnye versenytársaihoz képest az új generációs szivattyú, mely alacsonyabb motor teljesítmény igény mellett is azonos nyomást biztosít. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően egy időegység alatt nagyobb mennyiségű hasítóciklus végezhető mind más hasonló hasítók esetén. A munka így nemcsak hamarabb lesz kész, de még az elektromos energián is spórolhat.

Műszaki adatok:

Motor 230 V / 50 Hz, indukciós
Teljesítmény  (W): 3000
Fordulatszám  (f/perc): 2800
Hasítóerő  (t): 7
Hasítási sebesség  (cm/s): 5
Visszaállási sebesség  (cm/s): 17
Rönk hossza  (cm): 10 – 55
Rönk átmérő  (cm): 30
Munkaasztal magassága  (mm): 800
Olajtartály  (l): 3.5
Munkaasztal méretei  (mm): 310 x 270
Súly (kg): 102

További információk

Tömeg 102 kg
Méretek 85 × 91 × 150 cm
Ingyenes kiszállítás

Kedves Vásárlónk!
A megvásárolt terméket Magyarország területén ingyenesen házhoz szállítjuk!

A termék súlya, mérete és értéke miatt a postai, vagy futárszolgálat által történő kiszállítás nem megoldható. A terméket szállítmányozó cég, külön teherautóval szállítja. A jármű sofőrje a terméket raklapon, árumozgató békával a telken belül a kért helyre viszi. Az EUR raklapokat kérjük a sofőr részére visszaadni, vagy cserélni, az egyszer használatos raklappal nincs teendő.

A fentiek és a legtöbb bankkártya napi vásárlási limitje miatt sem bankkártyás, sem utánvétes fizetés nem megoldható.
A termék megvásárlására csak előre utalással történhet:
– Ön megrendeli a terméket.
– Mi kiállítjuk az átutalásos számlánkat, majd E-mailben megküldjük Önnek.
– Az átutalás beérkezése után, mi megszervezzük a szállítást.
– A kiszállítás 2-5 napon belül megtörténik. A magyar nyelvű összeszerelési útmutató a termék dobozában lesz, de honlapunkról is letölthető.
– Az eredeti számlát és a garancialevelet postai úton küldjük meg Önnek, amiket feltétlenül őrizzen meg, mert az esetleges garanciális ügyintézés csak ez alapján történhet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scheppach HL 730 – 7 to hasítóerejű, hidraulikus, álló tűzifa hasítógép 230 v” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

 • hasítógép olaj

  Scheppach hidraulika olaj rönkhasítókba 1 liter

  2 600 Ft

  Előrendelhető!

 • Scheppach kenőanyag rönkhasítók kenéséhez

  2 100 Ft

  RAKTÁRON! Azonnal szállítható, ingyenes kiszállítással!