Scheppach Compact 10 T – 10 tonnás rönkhasító 380V

415 000 FtSzállítás: INGYENES!

10 tonna hasítóerejű rönkhasító
Akár 40 cm átmérőjű rönkökhöz, vagy kuglikhoz
Gyors hasítási és visszaállási sebesség
Állítható munkahenger út hossz
Beépített rönkemelő a nehéz rönkökhöz
Masszív, erős konstrukció – 130 kg önsúly
Olajjal feltöltve szállítjuk
Alacsony talplemez a méteres rönkökhöz, kihajtható talp a kuglik hasításához
Nagy teljesítmény: akár napi használatra is alkalmas
Professzionális használatra tervezve: A gép masszív és tartós szerkezete professzionális használatra készült, hogy könnyen megbirkózzon a nehéz feladatokkal.
Biztonságos használat: A gép több biztonsági funkcióval is rendelkezik, megfelel minden munkavédelmi szabálynak és előírásnak

 

Előrendelhető!

Leírás

A Scheppach elsőként érkezik a piacra a nagyteljesítményű rönkhasítók új generációjával. A Compact 10 T, mely számos tartozékkal van ellátva és a nagy, 10 tonnás hasítóerőnek köszönhetően könnyedén elbánik minden fafajtával, legyen az puha- vagy keményfa. Mindez egy nagyon kompakt szerkezetben, amely csökkenti a raktározási helyigényt: a gép magassága, leengedett pozícióban, alig haladja meg az 1 métert! A gép így sokkal stabilabb és jobban kezelhetőbb, mint más hagyományos vertikális rönkhasítók. A készülék kategóriájában az első, amely a számos szabadalmaztatott megoldásnak köszönhetően, megfelel a legújabb EU-s biztonsági szabványoknak, így a legbiztonságosabb gépek közé tartozik a piacon. Ugyanakkor a legszigorúbb, német GS szabványoknak is megfelel. A gép számos funkcióval van ellátva: gyors és automatikus visszaállási rendszerrel, biztonságos, két kezes vezérléssel, alacsony, szélesített talplemezzel, oldalra kihajtható második talplemezzel a különböző hosszúságú rönkök hasításához, oldalsó biztonsági karokkal a rönkök elbillenésének megakadályozására, beépített emelővel a nagyobb és nehezebb rönkökhöz, nagy hasítóékkel, amely akár a 380 mm átmérőjű rönkökkel is elbánik. A gépet a legmodernebb, szénkefe nélküli villanymotor hajtja, amely sokkal hatékonyabb a hagyományos villanymotoroknál, elektromos áramot takarít meg és szinte semmilyen karbantartást nem igényel. A rönkhasító VARIO-rendszerrel is el van látva, ami azt jelenti, hogy rönk hosszához igazítható a hasítópálya hossza, így a munkahenger és az ék csak a szükséges távon mozog, ezáltal időt és elektromos energiát megtakarítva. A masszív alváz kerekekkel van felszerelve, ami jelentősen kényelmesebbé teszi a gép mozgatását. A hasítógép egész szerkezete a lehető leghosszabb élettartamra lett megtervezve és minőségi, porfestett acélból készül. Választható 230 V vagy 400 V változatban is. A használók igénybe vehetik Európa legnagyobb rönkhasító gyártójának a meghosszabbított jótállási lehetőségét* és megbízható szerviz hálózatot.

Műszaki adatok

Motor 380 V
Teljesítmény  (W): 3500
Hasítóerő  (t): 10
Hasítási sebesség  (cm/s): 5,5
Visszaállási sebesség  (cm/s): 15,4
Rönk hossza  (cm): max 107
Rönk átmérő  (cm): 38
Olajtartály  (l): 4.8
Munkaasztal méretei  (mm): 321 x 353 x 70

Súly és méretek

Súly (kg): 131.00
Méretek:
   Magasság (m): 830.00
   Hosszúság (h): 930.00
   Szélesség (sz): 1500.00

További információk

Tömeg 131 kg
Méretek 83 × 93 × 150 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scheppach Compact 10 T – 10 tonnás rönkhasító 380V” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük