Palram Solar AquaDome Grand – Szoláris medencemelegítő

(2 vásárlói értékelés)

61 590 FtSzállítás: INGYENES!

ingyenes szállítás

A Palram cég csúcsminőségű, víztiszta, 100%-s UV védelemmel ellátott polikarbonátja, amely nem sárgul meg több év használat után sem, a kategóriájában a legnagyobb abszorpciós felületével és a különleges formájával, meglepő hatékonysággal garantálja a víz szoláris felmelegítését.
– Képes akár három hónapig meghosszabbítani a strandszezont.
– A szolár egység akár 6 °C fokkall melegebb vizet biztosít.
– Energiatakarékos, csökkenti a fűtési költségeket, és kellemes vízhőmérsékletet biztosít a hűvösebb napokon is.
A speciális, kupola alakú kialakítása mindig optimális beesési szöget biztosít a napsugaraknak, és hatékony a reggeli és esti órákban is, amikor a napsugarak kisebb szögben érik.
– A polikarbonát fedél a vízmelegítő belsejében üvegházhatást idéz elő, amely tovább növeli a hatékonyságát.
– A többi, hasonló termékekhez képest 15-20%-kal nagyobb felületű egység, még jobban elősegíti a víz felmelegítését.
– Egy berendezés kb.15-20 m3-res medencéhez elegendő.
– Több szolár egység könnyen összeköthető egymással, így nagyobb medencék is egyszerűen fűthetők.

A gyártó honlapja: palram

Előrendelhető!

Leírás

Csúcsminőségű, víztiszta, 100%-s UV védelemmel ellátott polikarbonát burkolatú medencemelegítő, amely nem sárgul meg több év használat után sem, a kategóriájában a legnagyobb abszorpciós felületével és a különleges formájával, meglepő hatékonysággal garantálja a víz szoláris felmelegítését.

– Képes akár három hónapig meghosszabbítani a strandszezont.

– A szolár egység akár 6 °C -fokkal melegebb vizet biztosít a medencében.

– Energiatakarékos, mivel nincs szükség áramforrásra, csökkenti a fűtési költségeket, és kellemes vízhőmérsékletet biztosít a hűvösebb napokon is.

– A speciális, kupola alakú kialakítása mindig optimális beesési szöget biztosít a napsugaraknak, ezáltal hatékony a reggeli és esti órákban is, amikor a napsugarak kisebb szögben érik.

– A polikarbonát fedél a vízmelegítő belsejében üvegházhatást idéz elő, amely tovább növeli a hatékonyságát.

– A többi, hasonló termékekhez képest 15-20%-kal nagyobb felületű egység, még jobban elősegíti a víz felmelegítését.

– Egy medencemelegítő kb.15-20 m3-res medencéhez elegendő.

– Több szolár egység könnyen összeköthető egymással, így nagyobb medencék is egyszerűen fűthetők.

 

Könnyű összeszerelés és karbantartás:

– A medence melegítő berendezés teljes egészében összeszerelt állapotban kerül kiszállításra.

– Minden szükséges csatlakozási elem, műanyag csőcsatlakozók, bilincsek megtalálható a csomagolásban.

– A medence melegítőt egyszerűen csak rá kell csatlakoztatni a már meglévő szivattyú/szűrő rendszerre.

Minden szükséges csatlakozó és szűkítő a csomag tartozéka.

– A medencemelegítő berendezés csúcsminőségű anyagokból készül, és nem igényel semmilyen karbantartást.

– A medencemelegítő kerete alumínium, ami nem rozsdásodik, nem korrodálódik.

– Súlya mindössze 11 kg, így könnyen telepíthető, áthelyezhető, szállítható.

Hosszú élettartam:

– A kupola csúcsminőségű Palram polikarbonát anyagból készül, amely több év közvetlen napsugárzásnak kitett használat után sem sárgul meg és nem töredezik, megtartva így az eredeti hatékonyságát. (Nagyon sok olcsóbb PE anyagból vagy alacsonyabb minőségű polikarbonátból készült hasonló termékek erre nem képes.

– A polikarbonát kupola gyakorlatilag törhetetlen, az alap alumínium keretbe van foglalva.

– A polikarbonát fedés 100%-os UV védelemmel rendelkezik, így védi a rendszer belsejében elhelyezett tömlőt az elöregedéstől.

Az egész berendezés ellenáll a vízkezelő vegyszereknek, klórnak és a sónak, amiket a medence vize tartalmazhat.

Műszaki adatok:

Medenceméret  (m3): cca 15-20 m3-ig / egység
Max vízhőfok növelés  (°C): 6
Max. üzemi nyomás  (bar): 2,03
Vízszállítás  (l/óra): 7000 l/óra teljesítmény alatti szivattyúkhoz

Súly és méretek

Súly (kg): 11.00
Méretek:
   Magasság (m): 1130.00
   Hosszúság (h): 750.00
   Szélesség (sz): 325.00

További információk

Tömeg 11 kg
Méretek 1130 × 750 × 325 cm
Ingyenes kiszállítás

Kedves Vásárlónk!
A megvásárolt terméket Magyarország területén ingyenesen házhoz szállítjuk akár utánvétes csomagként, akár előre utalás után.
Kiszállítás: megrendeléstől számított 2-5 munkanap.

Saját raktárunkban lévő csomag esetén, 1-2 napon belül átveheted a csomagodat akár személyesen, akár futárszolgálattal házhoz szállítva. Nagykereskedő partnerünk raktárában lévő termék esetén jellemzően 3-4 munkanapon belül. Kiszállítás kizárólag munkanapokon történik, hétvégén és ünnepnapokon nem.
Amint a csomag átadásra kerül a futárszolgálat részére, E-mailben megküldjük a nyomkövetéshez szükséges adatokat, amit a nap bármely szakában ellenőrizhetsz. Ezen kívül megkapod a futárszolgálat központi elérhetőségét, amin hétköznapokon, munkaidőben is érdeklődhetsz. Valamint természetesen mi is rendelkezésedre állunk az összes elérhetőségünkön.
A futárszolgálat kétszer kísérli meg a kiszállítást. Ezért fontos, hogy a nyomkövetésben te is figyeld a küldemény várható érkezését. A kiszállítás napján a nyomkövetésben már látni fogsz egy kb 2 órás időintervallumot, amikor a küldemény érkezni fog. A második sikertelen kiszállítási kísérlet után a futár visszaviszi a depóba a csomagot és a 3. kiszállítás már sajnos nem ingyenes. Ha időben jelzed, hogy mely napokon nem tartózkodsz a szállítási címen, természetesen meg fogjuk oldani, hogy egy neked megfelelő napon történjen a kiszállítás.
A küldeményt egy általad megbízott személy is átveheti. Rokon, barát, szomszéd, akiben megbízol.
Haladéktalanul hívj fel minket a 20/931-2694 telefonszámon és megbeszéljük a teendőket: - A sérült csomagról fényképeket kell készítened. - A fuvarlevélen jelezni kell, hogy sérült a csomag, a sofőr is írja alá. - Fényképezd le a dobozon lévő batch nr matricát (pici fehér matrica, jellemzően a doboz keskeny oldalán). Ez után közösen eldöntjük, hogy átvehető -e a csomag? Ha nem, visszaküldésre kerül és te egy új csomagot fogsz kapni. Ha átvehető, és kibontás után bármilyen terméksérülést tapasztalsz, természetesen garanciában cserélni fogjuk.
- Személyes átvételkor, 900.000 Ft értékhatárig akár készpénzben is. - 60.000 Ft értékig és 20 kg súlyig MPL futárszolgálattal történik a kiszállítás. Ez esetben akár előre utalás, akár utánvét is megoldható. A nehezebb, nagy méretű küldemények (terasztető, kocsibeálló, kerti kiülő, stb.) kiszállítása kisteherautóval történik alvállalkozó bevonásával. A teherautó sofőrje készpénzt nem kezelhet, ezért ezen termékek esetében előre utalással tudsz fizetni.
A megrendelt termékről minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki. Amennyiben előre utalás a fizetési mód, abban az esetben a számlát először E-mailben küldjük el. A kinyomtatott számlát és a garancialevelet vagy a termék dobozába rakjuk, vagy postai levélben küldjük el a címedre. De ezt külön jelezni fogjuk!
Jelenleg nem, a rendszer kiépítése folyamatban van.
A termékek a webáruházban szereplő méretekben elérhetőek. Ezektől eltérő, egyedi méretek sajnos nem megoldhatóak. Egyes bejárati előtetők és a terasztetők mindegyike egymás mellé sorolható, így "tetszőleges" hosszban egymás mellé építhetőek egy Link Kit nevű alkatrész-szett segítségével, A Link Kit többek között a vízzáráshoz szükséges.
A Palram termékek vázszerkezete két színben érhető el: Fehér: csak a Sierra pergolák Antracitszürke (RAL 7016)
Bizonyos termékek esetében a gyártó nem tud olyan gyorsan, akkora mennyiséget szállítani, mint amennyire igény van. Ilyenkor a rendeléseket előrendelési listára tudjuk felvenni és a vásárlók kiszolgálása a rendelések időrendi sorrendjében történik. Sajnos a covid és az azóta történt események hatására némely termékre folyamatos, cca 1 hónapos várakozási idővel kell számolni az előrendelésekben. A Palram márkájú termékek Izraelben készülnek, ahonnan alapesetben is egy hónap az út, mire Európába ér az áru. Bármely előre nem látható esemény ezt az időt könnyen megnövelheti akár 1-2 héttel is.
Ha szeretnél, akkor természetesen, de nekünk és neked is előnyösebb a webáruházunkban leadott rendelés. Miért? - Pontosan azt a terméket választhatod ki és teheted a kosárba, amelyiket szeretnéd. - Automatikus üzenetekben tájékoztatunk a rendelés pillanatnyi állapotáról. - Nincsen esetleges elhallás a szállítási, számlázási adataid kapcsán. - Éjjel-nappal, 0-24h elérhető.
A Palram termékeket (terasztető, kocsibeálló, kerti kiülő, stb.) lapra szerelten, kartondobozba csomagolva kapod meg. A csomag részét képezi (kötelezően) a használati és összeszerelési útmutató. Az útmutató lépésről lépésre végigvezet az összeszerelés lépésein. Az összeszerelést a gyártó és a mi javaslatunk szerint is legalább két ember végezze, de nem baj, ha hárman vagytok. 🙂 Az összeszerelési útmutatót minden termékünk adatlapjáról is le tudod tölteni, így már a csomag érkezése előtt át tudod nézni, illetve egyes esetekben, ahol pl beton alapot kell készíteni, már előre el tudod készíteni. Ha mégsem vágnál bele az összeszerelésbe, igyekszünk segíteni! Az ország több pontján kapcsolatban állunk cégekkel, akik rendszeresen szerelnek össze a mi és más cégek megbízásából is hasonló termékeket. Ők mindannyian referenciákkal rendelkező, megbízható, számlaképes szakemberek, cégek, akiket nyugodt szívvel ajánlunk. Ez az ajánlás természetesen ingyenes, az összeszerelés költségeiről, határidejéről majd az adott vállalkozóval neked kell megállapodnod, szerződést kötnöd.
A nehéz csomagokat emelőhátfalas teherautó fogja hozni, a sofőr a csomagot raklapemelő békával a telken belül a kért helyre viszi, így a lerakodásban természetesen nem kell segítened. Amennyiben az utca, vagy a lerakási cím teherautóval nem megközelíthető, azt mindenképpen jelezd, hogy kitalálhassunk egy megoldást! Szállíttattunk már kerti kiülőt a Tisza egyik holtágához is, úgyhogy lehetetlen nincsen! 🙂
Amennyiben a garanciális gép súlya 20 kg feletti és az első 2 éves garanciaidőn belül vagy (gépeinkre 2+2 év garanciát adunk), abban az esetben a meghibásodást kérlek jelezd felénk E-mailben, mi pedig megszervezzük a gép elszállítását javításra, valamint a visszaszállítást is. Mindkét szállítás, az oda és vissza is ingyenes számodra! A garanciális javítás teljesen díjmentes, te a megjavított gépet kapod vissza, úgy, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról a szervizeléssel kapcsolatban! Nem javítható hiba esetén pedig új gépet kapsz az elromlott helyett, a garanciaidő ez esetben újraindul. Amennyiben a garanciális gép súlya 20 kg alatti, abban az esetben neked kell eljuttatnod a hozzád legközelebb eső szakszervizbe. A szakszervizek listáját a www.garland.hu oldalon találod. Postázás, szállítás előtt a javítási igényedet mindenképp jelezd előre a szakszerviznek. A garanciális bevizsgálás és javítás díjmentes. Nem javítható hiba esetén pedig új gépet kapsz az elromlott helyett, a garanciaidő ez esetben újraindul. A 20 kg nál nehezebb és már nem garanciás, vagy a 2. garanciás időszakban van a gép (2.-4. év között), úgy a gép szervizbe juttatásának költsége téged terhel. A garanciális bevizsgálás és javítás díjmentes. Nem javítható hiba esetén pedig új gépet kapsz az elromlott helyett, a garanciaidő ez esetben újraindul. Ahhoz, hogy a 2 év alap garancián felüli újabb 2 év garanciát megkaphasd a gépre, úgy a 2. év lejárta előtt, szakszervizben be kell vizsgáltatnod a gépet. A bevizsgálás díja téged terhel. Hibátlan gép esetén bevizsgálás után megkapod a további 2 év garanciát. Hibás gép esetén pedig a hibajavítás után.
Hidraulikus hasítógépek esetében a gép hidraulika olajjal feltöltött állapotban kerül átadásra, azaz összeszerelés után már üzemképes is. A benzinmotoros gépek biztonsági okok miatt sem olajjal, sem benzinnel nincsenek feltöltve. Négyütemű benzinmotorok esetében a gépkönyv szerinti mennyiségű és specifikációjú olajjal szükséges feltölteni a motor olajtartályát. Üzemanyagból is kizárólag az előírt használható. Olaj nélküli indítási kísérlet a motor helyreállíthatatlan károsodását okozhatja, ezért tilos! Kétütemű benzinmotorok esetében kizárólag az előírt keverék üzemanyag használható. Elektromos árammal működő gépek esetén ügyeljünk a megfelelő keresztmetszetű hosszabbítók használatára, mert kis keresztmetszetű kábelekben a nagy áramterhelés kárt okozhat, de a róla üzemeltetett gépben is. Valamint a kis keresztmetszetű hosszabbító kábel csökkenti a gép teljesítményét is.
Mottónk már 10 éve változatlan: “Szívesen segítünk, ha nem tőlünk vásárol, akkor is!” Ha nálunk vásárolsz, akkor nem egy külföldi, multinacionális céget, hanem egy Magyar családi vállalkozást támogatsz. Kérdéseidre nem sablon, katalógusból, folyamatábrákból kinézett válaszokat fogsz kapni egy ügyintézőtől, aki adott esetben még a terméket sem látta élőben, hanem a webáruház tulajdonosától, aki nap mint nap az adott termékekkel foglalkozik és érdeke, hogy a vevőjelöltből elégedett vásárló legyen!

Palram Solar AquaDome Grand – Szoláris medencemelegítő termékről 2 értékelés

  1. Dénes – Kecskemét

    Szkeptikus voltam, de tényleg hatékony. Kb 10 köb a medencénk, érezhetően változik tőle a medence hőfoka. Tavasz óta használjuk, semmi karbantartást nem igényel, áramot nem fogyaszt. Ajánlom.

  2. Anonymous (megerősített tulajdonos)

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…