Kecskeméti vásárlónktól kaptunk fotókat. Ez a Sierra 5400 szürke terasztetőről már kaptunk korábban is fotókat, a mostani képek már mutatják, hogy a terasz környezete parkosítva lett, beültetve virágokkal. Az 5,4 méteres szürke terasztető tökéletesen illeszkedik a terasz méretéhez és a színbeli kontraszt a házhoz képest,kiemeli a környezetéből. A flórakosarakba ültetett növények jövő nyárra impozáns látványt nyújtanak.
Köszönjük a képeket!

A szürke színű Sierra terasztető a legtöbbet eladott, legnépszerűbb terasztetőnk. Felépítése egyszerű, az összeszerelési útmutató lépésről lépésre, érthetően vezet az összeszerelés során. Az alumínium vázszerkezet nem korrodálódik, a porszórással történő festésnek köszönhetően nem igényel átfestést, a festékréteg erős, karcálló, nem fakul. Az üregkamrás polikarbonát táblák az egységcsomagban már méretre vannak vágva, csak fel kell őket helyezni. A polikarbonát táblák is UV-állóak, nem fakulnak, sárgulnak,ellentétben a gyenge műanyagokkal, ezek nem törnek el.
A tartóoszlopok helyzete bizonyos keretek között tetszés szerint állítható akár az esztétikum, akár a tető dőlésszögének változtatása miatt.
Válasszon Ön is terasztető kínálatunkból! Bármilyen felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre bármelyik elérhetőségünkön! Ha pedig pont ezt a modellt szeretné, kattintson a linkre: Sierra 5400 szürke terasztető