Mindig örülünk a vásárlói visszajelzéseknek, most is érkezett egy. Változtatás nélkül közöljük:

„Egy éve vásároltam önöknél egy Riwall PRO 4235-ös fűnyírót. Több márka gépeit néztem, de ár/érték arányban ez tűnt a legjobbnak. A többi márkának ismertebb neve volt, de alapvetően jókat olvastam a Riwallról. Telefonon pedig teljesen meggyőzött az Önök kollégája a gépről, és a 4 év garancia sem kevés!

A gép korrekten csomagolva érkezett, kb 10 perc volt összecsavarozni a fogantyúkat. Olajból kb 5 dl ment bele, ahogy a leírásában is szerepel.
2-3 szivatás után az első rántásra indul, így a feleségem is könnyen tudja használni.
Egy tologatós Murray gépet cseréltünk le erre a típusra, mert már ette az olajat, füstölt, hangos és nehéz is volt.
Hát, ég és föld a munka a két géppel. Az önjáró funkciónak köszönhetően sokkal könnyebb a munka, mivel a teljes kertünk lejtős. A fűgyűjtő használatával gyakorlatilag semmit nem kell utána takarítani.
A vágásmagasság állítást évente kétszer használom. Tavasszal az első két nyírást a 2. legalacsonyabb állásban csinálom, utána pedig egész évben a 3. állásban. Ezen a gépen egy karral állítom mind a négy kerék magasságát, a régin egyesével kellett a kerekeket a megfelelő furatba csavarozni.
A területre a régi Murray egy tank üzemanyagot kért, a Riwall még felet sem. Igaz, hogy a régi gép 51 cm szélesen dolgozott, ez pedig 42 cm-t vág, de ez nem gond.

Maximálisan meg vagyunk elégedve a géppel és az Önök vásárláskori hozzáállásával. Küldök egy képet is a gépről.
Köszönettel: Király László”