Vásárlóinkat rendszeresen megkérdezzük a tőlünk vásárolt termékekről, így a mi tapasztalataink is bővülnek, amiket szívesen adunk át a következő vásárlónak.

2019 nyarán, Balatonboglárra került egy Palram Vitoria 5000 kocsibeálló, amit tőlünk vásároltak.

Palram Vitoria kocsibeálló
Palram Vitoria 5000 kocsibeálló (képünk illusztráció)

” Először is: természetesen nem olcsó, de mégis megérte. Éveken keresztül egy favázas kocsibeálló volt a ház mellett, ami folyamatos karbantartást igényelt. Hogy esztétikus maradjon, természetesen minden évben lazúrozni kellett, a tető téglány mintás bitumenes zsindely volt, ami szépen lassan elöregedett, a bitumen keménnyé vált és gyakran után kellett ragasztani.
Na ezt elégeltük meg.
A megrendelést követően 4-5 nap múlva hozta a teherautó az önöktől rendelt kocsibeállót. A sofőr, ahogy Önök is írják a weboldalon, békával a garázs mellé lepakolta a dobozokat. A raklapokat megtarthattuk, egyutasak voltak. Hibátlanok, úgyhogy valamire majd jó lesz. 🙂
A leírás alapján raktuk össze, minden passzolt, nem hiányzott semmi a csomagból. Hárman dolgoztunk. Reggel kezdtük, estére készen voltunk kényelmes tempóban. A lábakat a térbetonhoz rögzítettük, meglehetősen stabil. Az ereszcsatornából ősszel többször ki kellett söpörni a belehullott leveleket, viszont a csatorna eső esetén tökéletesen működik.

Palram Vitoria 5000 kocsibeálló
Palram Vitoria 5000 fedett kocsibeálló (képünk illusztráció)

A porfestett váz gyönyörű, a tapintása is nagyon sima, finom felületű. A polikarbonát tető szépen megszűri a napfényt. Az egész kocsibeálló nagyon esztétikus és modern megjelenésű. A szezon alatt sokan fordultak meg az udvarunkban, a külföldi szállóvendégeknek is nagyon tetszett. Egyszóval tökéletes választás volt, a levélpucoláson kívül semmilyen karbantartást nem igényel, de az ember csak-csak letörölgeti időnként a tartó lábakat, hogy szebben csillogjanak. Ha minden jól megy, a következő évtizedben nem lesz rá gond és a telek éke lesz. Egy gondozott porta és egy szép ház mellett gyönyörűen mutat és a funkcióját tökéletesen betölti.

Egy szóval: legközelebb is megvennénk!

A kertsziget.hu csapata köszöni a részletes véleményt, a kocsibeállóhoz pedig további több tíz évnyi örömet kíván!

Amennyiben fentiek alapján megtetszett Önöknek a Palram Vitoria 5000 kocsibeálló, akár azonnal meg is rendelhetik! A garancia erre a termékünkre is 10 év!