Felmerülhet a kérdés az olvasóban, hogy hiszen még alig kezdődött el a nyár, már az őszre gondolunk? Bizony igen!
Az ismert betegség (szándékosan ki sem írjuk a nevét) kezdete és a különböző korlátozások az embereket a lakásba, jó esetben az udvarba, kertbe száműzte. Ez természetesen magával hozta a kerti termékek iránti növekvő keresletet.

A tavaszi beérkezésű termékek szinte előrendelésben elfogytak, jelen pillanatban is kevés az a termék, ami készletről elérhető.

Még vannak termékek, amiknél elérhető a júliusi kiszállítás, de bizony van olyan, ahol már csak szeptemberi, vagy októberi kiszállításra tudunk előrendelést felvenni!
Az aktuális szállítási időpontokról érdeklődjön elérhetőségeinken!
Természetesen az őszi szállítású termékek vételárát most még nem kell kiegyenlíteni, ráér a szállítás előtt.

Az őszi szezon slágertermékei közül néhány.

Polikarbonát üvegházak.
Akár tárolásra is, de elsősorban növények tavaszi szaporítására, téli teleltetésére alkalmasak. Fagyveszély esetén a kiegészítő fűtésről gondoskodni kell!

A kertész kertje. Szomorú Mikós angolkertje, Pilisszentkereszt.
Palram polikarbonát üvegház Pilisszentkereszten, az ország talán legszebb angolkertjében. Kép közlése Szomorú Miklós engedélyével.


Polikarbonát kerti tárolók, amik a szerszámokon kívül, akár a nyáron használt játékok téli tárolására is tökéletesen alkalmasak.

palram skylight
Palram Skylight 6×10 kerti tároló. Vásárlónk fényképe.

Egész éven át használhatóak a kocsibeállók is, amiknek az őszi, csapadékosabb időjárás közeledtével egyre nagyobb szerep jut.

arizona 5000 kocsibeálló
Arizona Wave 5000 kocsibeálló, alvállalkozónk által telepítve.

Egy szó mint száz, sosem késő előre gondolkodni. Ha bármelyik, webáruházunkban kínált termék felkeltette az érdeklődését, ne habozzon telefonálni, vagy E-mailt írni az adott termék elérhetőségével kapcsolatban! A lehető legrövidebb időn belül megadjuk a várható szállítás időpontját, ha pedig további kérdése van a kiszemelt termékkel kapcsolatban, szívesen adunk további felvilágosítást.

A mottónk változatlan: „Szívesen segítünk! Ha nem tőlünk vásárol, akkor is!”