Többször felvetődött már ez a vásárlói kérdés nálunk is, de valószínűleg sok más kereskedőt is bombáztak már a vásárlók ilyen kérdéssel.

A Palram Skylight kerti tárolók leírásában is szerepel, hogy törhetetlen polikarbonát oldalafallal rendelkeznek. Ez a gyakorlatban pontosan azt jelenti, ami le is van írva: törhetetlen. Szemben a PE műanyagból készült, ezáltal természetesen egészen más árkategóriát és minőséget készült kerti tárolókkal a Palram Skylight kerti tároló falai egészen extrém igénybevételt, mondhatni a rendeltetésszerű használattól teljesen eltérő igénybevételt is kibírnak. Ezen felül a 100%-os UV védelemnek köszönhetően a Palram polikarbonát nem sárgul meg a napsugárzástól, a színei nem fakulnak ki és a szerkezetét sem roncsolja az UV sugárzás, hogy az idővel repedezzen, eltörjön.

A Palram Skylight kerti tároló szürke és barna színben érhető el. A gyártó a méreteket láb-ban adja meg, ezért szerepel a megnevezésben a 6×5, 4×8, stb. Mindegyik kerti háznál a leírásban szerepel a pontos méret cm-ben. Így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő alapterületűt. A kisebb alapterületűek kisméretű dolgok tárolására ideálisak, mint pl kerti szerszámok, locsolótömlő, fűnyíró. Vagy a gyermekeink udvari játékait. A nagyobbakban akár létrát, fűnyírótraktort, grillt, kerti bútorokat és egyéb nagyobb méretű eszközt is tárolhatunk.

Most pedig jöjjön a videó, ami bemutatja, hogy milyen, nem szokványos dolgokat is kibír a Skylight kert tároló polikarbonátja.

A Skylight kerti tárolók teljes palettája elérhető webáruházunkban, ingyenes kiszállítással.

https://www.kertsziget.hu/termekkategoria/polikarbonat-uveghaz-polikarbonat-kerti-tarolo/kerti-haz/