Gyakori vásárlói kérdés, hogy miért válassza a Palram Canopia termékét, szemben egy másik gyártó gyakran lényegesen olcsóbb termékével szemben.
Ilyenkor a feladatunk, hogy ne a marketing erejével győzzük meg a vevőt, hanem valós tényekkel és érvekkel.

dallas kerti pavilon
Palram-Canopia Dallas kerti kiülő, kategóriájának legnagyobbja

A Palram cég 50 éves gyártói múltra tekint vissza a polikarbonát termékek gyártásában, fejlesztésében. A Palram termékek Izraelben készülnek, lényegesen szigorúbb gyártási, minőségi követelményeknek megfelelve, szemben a kínai importtal.

Más Palram termékek is, de a kerti kiülők minden eleme lézerrel kivágott elemekből áll. Az összes rögzítő furat szintén méretpontosan a megfelelő helyen van.
Köszönhetően az alumínium vázszerkezetnek, a vázszerkezetet alkotó oszlopok, gerendák teljesen korróziómentesek. Az oszlopok és gerendák összekötésére szolgáló elemek gépi élhajlított acél profilok. Ezek a profilok először egy korrózióvédő horganyzást kapnak, ezután pedig az alumínium elemekkel azonos porszórásos festékbevonatot kapnak.

Gépi porszórásos festés

A porszórt festéket magas hőmérsékleten ráégetik a fémfelületre, így az nagyon ellenálló lesz, nem kell félni a festékréteg felpattogzásától. A festés minden elem esetében antracitszürke (RAL 7016) színben történik.

Egy másik, szintén rendkívül fontos tényező, hogy míg a legtöbb gyártó 1 mm vastag alumínium profilokat használ, a Palram Canopia 1,4 mm-est. Ez 40% többlet az anyagvastagságban, ami a szerkezeti merevségben, stabilitásban, ezzel együtt a szélállóságban is megjelenik. A szélállóságot, hóterhelés mennyiségét független minőségellenőrző cégek ellenőrzik.

Méretpontos, előre vágott elemek

Az olcsóbb kategóriás polikarbonát panelek gyakran, akár alig néhány év alatt megfakulnak, sárgulnak, a Palram polikarbonátja 100%-ban UV-álló, így fentiektől egyáltalán nem kell tartani.
A kiülők tetőszerkezetébe tökéletesen illeszkedő polikarbonát táblák már gyárilag méretre vannak vágva, így semmilyen vágási feladat nem hárul a vevőre.

A Palram-Canopia kerti pavilonjai egyszerűen felépíthetőek, köszönhetően a megfelelően tervezett elemeknek és az építés fázisait lépésről-lépésre segítő útmutatónak.

Végül készítettünk egy összefoglaló táblázatot a polikarbonát kerti kiülőkkel szemben támasztott elvárásokról és azok teljesüléséről.

Palram termékek előnyei. Forrás: Palram-Canopia
Palram termékek előnyei. Forrás: Palram-Canopia

Webáruházunkban számos kerti kiülő, kerti pavilon közül választhat, az alapterület formája (négyzet, vagy téglalap), illetve a rendelkezésre álló alapterületet figyelembe véve.
Tipp: a kerti kiülők alternatív módon akár a jacuzzi, vagy a medence fölé is megépíthetőek.

Legutolsó, de nem elhanyagolható érv: A palram-Canopia termékekre a gyártó 7-10 év garanciát ad!

Martinique 4300 kerti pavilon jacuzzi árnyékolásához

Webáruházunk kerti pavilon kínálata:

Négyzet alapterülettel:
Palermo 3000 kerti pavilon: 3 méter x 3 méter alapterület
Palermo 3600 kerti pavilon: 3,6 méter x 3,6 méter alapterület

Téglalap alapterülettel:
Martinique 4300 kerti pavilon: 4,3 méter x 2,9 méter alapterület
Martinique 5000 kerti pavilon: 4,9 méter x 3,6 méter alapterület
Dallas 14×16 kerti pavilon: 4,2 méter x 4,8 méter alapterület
Dallas 14×20 kerti pavilon: 4,2 méter x 6,0 méter alapterület

Az összes kerti pavilonunkhoz további kiegészítők is vásárolhatóak: árnyékoló függöny, szúnyogháló, de infra fűtés és LED világítás is.

Bármilyen további kérdése van a Palram termékekkel kapcsolatban, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat akár telefonon, akár E-mailben.
Weblapunkon túl, a gyártó honlapján további hasznos információk találhatóak a termékekről: Palram-Canopia