Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Letöltések

Riwall kerti gép újdonságok 2019.


A Riwall termékpalettáról számos 2018-as gép ki lett vezetve, helyettük a továbbfejlesztett
változataik elérhetőek már 2019. február hónapban.
Lapozzák bátran a 2019-es újdonságok prospektusát!

Riwall PRO kerti gépek

A Riwall márka létrehozásának legfontosabb mozgatója a következő elképzelés volt:

minőségi elemekből, tartós gépek kifejlesztése attraktív külsőbe csomagolva , mindezt vevőbarát áron!

A kiváló ár tehát nem a kevésbé minőségi komponenseknek köszönhető (gyakori jelenség a hasonló árfekvésű gépeknél), hanem a gépek nagyon alacsony szervizelési igényének és az ebből fakadó alacsony garanciális szervizköltségeknek, a karcsú szervezeti felépítésnek, a gyártó és a végfelhasználó közti állomások minimalizálásának, illetve az ügyes és modern munkafolyamat szervezésnek a termékek fejlesztésénél és gyártás előkészítésnél. A gépeket ezután olyan megbízható gyárak készítik, amelyek más, nagyon neves márkák gépeit is gyártják. Ebből kifolyólag, e gyárak nagy előnye a kimagaslóan magas szintű minőségbiztosítás. Minden új Riwall modell nagy odafigyeléssel tesztelt és többségük a közép-európai viszonyoknak megfelelő környezetben is átesett tesztelésen. Minden, a tesztelésből származó információ azonnal átültetésre kerül a gyártási folyamatokba. Ezért működnek a Riwall gépek olyan jól. Amennyiben mégis valami elromlana, az felhasználó mindig bizalommal fordulhat kereskedőjéhez, aki a probléma legoptimálisabb megoldását fogja javasolni számára.

Amennyiben tehát jó teljesítményű, strapabíró, megfelelő szerviz háttérrel rendelkező gépet keres, amelynek még e mellett az ára is kedvező, akkor a Riwall megfelelő választás lehet az Ön számára.

A Riwall PRO termékekre 4 év meghosszabbított garanciát vállalunk.

Scheppach márkájú termékek

A Scheppach egy fogalom! Már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. Hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és kiváló szervizhálózat, csúcsra emelte a márkát. A Scheppach márka alatt most már megjelentek az igényes barkácsszerszámok is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és extra ráadásként - az elérhetőséget mindenki számára. Amennyiben csak barkácsol, de mégis kiváló minőségű, 4 év garanciával* rendelkező gépre van szüksége, akkor a Scheppach a legjobb választás.

 

Miért a Sheppach?
• a Scheppach hobbi és profi gépei lefedik az egyik legnagyobb piaci szegmenst a szerszámok területén
• kimagasló ár-érték arány
• az alacsony ár nem az alacsony minőség eredménye
• a legtöbb termék folyamatosan raktáron van
• különleges, meghosszabbított 4 éves garancia (2+2 rendszer)*
• minőséget, szervizt és a fejlesztés a Scheppach legjobb német mérnökei garantálják
• német vállalati imázs, stabil háttér
• a fontos alkatrészek folyamatosan raktáron vannak
• meghibásodás esetén probléma mentes központi szerviz
• kidolgozott csomagolási rendszer
• egyedi termékek, mintegy 70 szabadalom
• rönkhasítók legszélesebb kínálata a piacon
• érdekes termékek folyamatos keresése az egész világon
• 90 év tapasztalata a famegmunkálásban
• magas fokú flexibilitás és gyors alkalmazkodás a piac elvárásaihoz
• a termékek lényegének nagyon egyszerű megértése, előző tapasztalatok igénye nélkül 

Palram termékek

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, mezőgazdaság, hadiipar és más területekre is.

Leányvállalata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.
A polikarbonát üvegházakon kívül, további termékeik is a piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

A Palram üvegházakra 10 év garanciát vállalunk. Ennek részleteiről a Garancia menüpontban olvashat.

További információkat a Palram termékeiről a palramapplications.com weboldalon talál.

Greenworks – a kertápolás legmodernebb módja

A Greenworks a világ legnagyobb akkumulátoros kerti gép gyártója. Termékei csúcsteljesítményt, sokoldalúságot és csúcsminőséget kínálnak.

A Greenworks akku töltői "Energy Star" tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Greenworks gépek zéró károsanyag-kibocsájtással bírnak és rendelkeznek a "zéró CO2 lábnyom" tanúsítvánnyal. A Greenworks esetében a zéró károsanyag-kibocsájtás mégsem jelenti a teljesítmény korlátozását. 

Amennyiben szeretné megélni a szabadságot a kertgondozás közben, szabaduljon meg a vezetékektől és benzines kannáktól! Felejtse el a bonyolult karbantartást és benzines gépek indítását és részesítse előnyben a GreenWorks csúcsminőségű akku programját!

 

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

MINDIG TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNY

ALACSONY SÚLY

KÍMÉLETES A KÖRNYEZETÜNKHÖZ

ZÉRÓ MEMÓRIAEFFEKTUS

MINIMÁLIS ÖNMERÜLÉS

 

DIGIPRO BRUSHLESS ERŐ, AMELY LENYŰGÖZ

A Greenworks bemutatja a szénkefe nélküli motorok legmodernebb technológiáját. Most az akku technika olyan, amilyennek mindig is szerette volna: erős, halk, karbantartásmentes. A DigiPro motorokkal most azokat a feladatokat is elláthatja, amelyekre korábban csupán a benzinmotoros gépek voltak képesek.

HATÁSOS ELEKTRONIKUS VEZÉRLÉS

ALACSONY MELEGEDÉS

HALK ÜZEM

30%-AL TÖBB ERŐ

80%-AL HOSSZABB ÉLETTARTAM

70%-AL ALACSONYABB VIBRÁCIÓ

MAGASABB FORDULAT

 

A termékekről további információk a www.greenworkstools.com és www.greenworkstools.eu weboldalakon.

MWH kerti bútorok

Bútor a tökéletes pillanatokra

A tökéletes pillanatokra készült MWH márkájú bútorokat a neves német gyártó cég már 65 éve készíti. Az egyedülálló precizitással kidolgozott összes részlet, a három év garancia, a kiváló minőségű, felhasznált anyagok, a dizájn, a hosszú élettartam, a minimális karbantartás, ezek a tulajdonságok csak töredékei annak, ami jellemzi ezeket a teraszokon,vagy kertekben elhelyezett ikonikus bútorokat.

könnyű és tárolható

időtálló

karbantartásmentes

nagy szilárdságú

A bútor, amely a víznek is ellenáll - Acél fémháló

A német MWH márka azoknak készül, akik teljes erőbedobással élvezik az életet, és örömüket lelik a tökéletes és funkcionális dolgokban. Az MWH gyártmányú acél bútorok a minimális karbantartással a praktikumot és tartósságot képviselik. Kiemelkedő minőségét alátámasztják a GS által elvégzett minőségvizsgálatok is. Az MWH bútor részletei egyesítik az érzelmet és a szenvedélyt.

vízálló

fagyálló

színmegtartó

nagy szilárdságú

 

További információkat az MWH termékekről a www.mwh-dasoriginal.com weboldalon talál.

Activa - precíz minden részletében

A német Activa cég a kezdetei óta a hobbi és professzionális grillek, kerti fűtőberendezések, tűzhelyek és tartozékok széles kínálatának fejlesztésével foglalkozik. A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek kedvező áruk ellenére nagy hozzáadott értékkel rendelkeznek. Ez elsősorban az anyagok minőségében, felületi kezelésében, a grillek felszereltségében és tervezési megoldásokban nyilvánul meg. Kínálatukban megtalálhatók lávaköves, gáz-, ill. hagyományos faszenes grillek. A termékportfóliót a kerti hősugárzók egészítik ki, amelyek lehetővé és kellemes hangulatúvá teszik a teraszok teljes élvezetét még a hűvösebb napokon is. A különleges, német gyártmányú Eco-burner égőfejeknek köszönhetően, alacsony gázfogyasztás mellet is, azonos fűtési hatást érnek el, mint a hasonló, de nagyobb fogyasztású és teljesítményű berendezések. A kínálatban továbbá megtalálhatók a legkülönfélébb grill tartozékok+, ugyancsak nagyon kedvező áron. Az Activa termékek a tekintélyes német Intertec minőségi tanúsítványával rendelkeznek és kiváló eredményeket értek el számos szakmai teszten, mint pl. a Haus&Garten. Az Activa márkájú termékek megvásárlásával egy megbízható és hosszú élettartamú berendezésre tehet szert.

További információkat az Activa márkájú termékekről a www.activa-vertrieb.de weboldalon talál.